Новини

Всі новини "Проекти Бюджету участі — від А до Я" 2020 рік

Координаційна рада з впровадження Бюджету участі Слобожанської ТГ обговорила питання впровадження Бюджету участі у 2022 році

На засіданні Координаційної ради, яке відбулося 18 травня, було розглянуто питання щодо реалізації у 2022 році проєктів-переможців в рамках Бюджету участі 2021 року та організації впровадження етапів Бюджету участі у 2022 році в умовах воєнного стану.

Оголошення про проведення засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі Слобожанської ТГ

Виконавчий комітет Слобожанської селищної ради повідомляє, що 18 травня о 11:00 год. в режимі онлайн відбудеться чергове засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі Слобожанської селищної територіальної громади.

Оголошення про проведення засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі Слобожанської ТГ

Виконавчий комітет Слобожанської селищної ради повідомляє, що 22 грудня о 13:00 год. в залі засідань Слобожанської селищної ради на ІІ поверсі (каб. 212) відбудеться чергове засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі Слобожанської селищної територіальної громади.

В Слобожанській ТГ визначено проєкти-переможці Бюджету участі – 2021 року

Відбулось засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі, на якому підведено підсумки голосування та визначено проєкти-переможці. Голосування тривало з 18 червня по 17 липня 2021 року.

Оголошення про проведення чергового засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі Слобожанської селищної територіальної громади

Виконавчий комітет Слобожанської селищної ради повідомляє, що 29 липня об 11.00 год. в залі засідань Слобожанської селищної ради на ІІ поверсі (каб. 212) відбудеться чергове засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі Слобожанської селищної територіальної громади.