Оголошення про проведення чергового засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі Слобожанської селищної територіальної громади

Виконавчий комітет Слобожанської селищної ради повідомляє, що 29 липня об 11.00 год. в залі засідань Слобожанської селищної ради на ІІ поверсі (каб. 212) відбудеться чергове засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі Слобожанської селищної територіальної громади.

Основні питання, які будуть розглядатися на засіданні:

1. Підведення підсумків голосування за проекти в рамках Бюджету участі 2021 року, що тривало з 18 червня по 17 липня 2021 року.

2. Про визначення переліку проектів-переможців, які можуть бути реалізовані у наступному році за кошти бюджету територіальної громади в кожній категорії згідно рейтингу, визначеного електронною системою «Громадський проект».

3. Про розгляд та затвердження Звітів структурних підрозділів селищної ради про стан реалізації проєктів за рахунок коштів Бюджету участі Слобожанської ТГ за І півріччя 2021 року.

4. Про розгляд заяв авторів проектів 2020 року гр. Петрової К.В., Мельникова С.Е., Зоц Ю.В. щодо реалізації проектів в рамках Бюджету участі 2020 року.

5. Про зміни у складі Координаційної ради з впровадження Бюджету участі Слобожанської ТГ згідно розпорядження селищного голови від 17.06.2021 № 237-р.

6. Різне.


Примітка: до участі в засіданні запрошуються члени Координаційної ради, керівники профільних структурних підрозділів відповідальних за реалізацію проектів в рамках Бюджету участі 2020 року, автори проектів.