Відбулося чергове засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі

Відбулося чергове засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі Слобожанської селищної територіальної громади.

На засіданні були розглянуті питання:

1. Про внесення змін до рішення селищної ради від 28.09.2017 № 960-23/VII «Про затвердження Положення про Бюджет участі (громадський бюджет) Слобожанської селищної територіальної громади».

2.Про затвердження етапів проведення Бюджету участі Слобожанської селищної територіальної громади у 2020 році.

3.Про затвердження категорій проектів та частки фінансування кожної з категорій. 

4.Про затвердження пунктів супроводу Бюджету участі на етапах проведення інформаційно-освітньої кампанії, подання проектів та визначення відповідальних осіб.

5.Про розробку Плану-графіка реалізації проектів Бюджету участі на 2020 рік.

6.Про розробку макету рекламної продукції (єврофлаєри, плакати тощо).

7.Про визначення тренерів для проведення тренінг-навчання з потенційними авторами проектів з питання їх підготовки та розміщення в електронній системі «Громадський проект».

8.Про додатковий набір членів Координаційної ради з впровадження Бюджету участі. 


Членами Координаційної ради були дуже активно обговорені всі, винесені на порядок денний, питання та прийняті відповідні рішення.


За необхідності за консультаціями звертайтеся до відділу з питань економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету селищної ради за адресою: смт Слобожанське, вул. Сухомлинського, 56 б, каб. 211, за телефоном (056) 719-91-44, або надіславши своє запитання на електронну адресу: info@slobozhanska-gromada.gov.ua.