Стартував Бюджет участі 2020 Слобожанської ОТГ

Мешканці селища Слобожанське та села Степове, віком від 16 років, з 23 березня мають можливість подати свій власний проект розвитку Слобожанської ОТГ в рамках Бюджету участі 2020 року.

Мешканці селища Слобожанське та села Степове, віком від 16 років, з 23 березня мають можливість подати свій власний проект розвитку Слобожанської ОТГ в рамках Бюджету участі 2020 року.

Ви можете вже зараз розпочинати процес підготовки проектів, заповнивши відповідну форму проекту. Як показала практика, важливою та чи не основною частиною проекту є його кошторис (бюджет),  над яким прийдеться попрацювати дуже ретельно та відповідально.

Вартість проекту не може перевищувати 200 тисяч гривень.

Звертаємо Вашу увагу! Заповнивши запропоновану Вам форму проекту, потрібно ще зібрати підписи 20 членів нашої громади, які підтримують Вашу ідею.

Список мешканців громади є додатком до форми проекту та обовязковом до подання.

Розуміючи складність збору підписів в умовах карантину, пропонуємо потенційним авторам додати список до кінця завершення етапу подання проектів (включно до 21 квітня п.р.).

Форма проекту знаходиться на сайті Слобожанської селищної ради в розділі «Бюджет/Бюджет участі/Допомога/Бланки для голосування». 

Тож, реєстрація проектів буде відкрита з 23 квітня і триватиме включно до 21 квітня. Зареєструвати проект можна на платформі «Громадський проект», що знаходиться на сайті нашої громади в розділі «Бюджет / Бюджет участі». 

За консультаціями звертайтеся до відділу з питань економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету селищної ради за телефоном (056) 719-91-44, або надіславши своє запитання на електронну адресу: info@slobozhanska-gromada.gov.ua.

Якщо Ви любити своє селище, село, маєте креативні та інноваційні ідеї,  подавайте свій проект. Зробимо нашу громаду ще кращою та зручною для навчання, відпочинку, проживання.

Хочеш змін? Дій сьогодні.