Про проведення чергового засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі

Оголошення про проведення чергового засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі Слобожанської селищної територіальної громади


Виконавчий комітет Слобожанської селищної ради повідомляє, що 06.08.2018 року о 08.00 год. в залі засідань Слобожанської селищної ради на ІІ поверсі відбудеться чергове засідання Координаційної ради (каб. 209) з впровадження Бюджету участі в Слобожанській селищній територіальній громаді.


Основні питання, які будуть розглядатися на засіданні:


1. Про затвердження рекламної продукції щодо проведення голосування за проекти Бюджету участі.


2. Про затвердження рекламної продукції по кожному проектів Бюджету участі.


3. Визначення відповідальних осіб за проведення голосування (далі – відповідальна особа) в офіційно затверджених пунктах для голосування.


4. Ознайомлення з Порядком голосування за проекти Бюджету участі Слобожанської ОТГ у 2018 році.


5. Презентація роботи системи «Громадський проект» при додаванні голосуючих та голосів, поданих в друкованому вигляді (п. 10.1 та п. 10.2 Інструкції адміністратора системи «Громадський проект») та роботи з розділом «Електронний збір підписів за проект» .


6. Різне.



На засідання запрошуються члени Координаційної ради та відповідальні особи (адміністратори) за проведення голосування в офіційно затверджених пунктах для голосування (ЦНАП, громадська приймальня селищної ради, КЗ «Милосердя» Слобожанської селищної ради», Степнянський старостат).







Відділ з питань економічного


розвитку та інвестицій


виконкому Слобожанської


селищної ради