Підводимо підсумки конкурсу «Проектів бюджету участі» 2019-2020 року

Слобожанська селищна рада підвела підсумки конкурсу «Проектів бюджету участі» 2019-2020 року

Сьогодні відбулось нагородження авторів проектів-переможців у селі Степове. Слобожанський селищний голова Іван Камінський наголосив, що Бюджет участі – це частина коштів селищного бюджету, що спрямовуються на реалізацію пропозицій жителів громади, жителі вирішують куди їх направити шляхом голосування. У Слобожанській громаді Бюджет участі впроваджено з 2018 року, й щороку зростає кількість поданих проектів та активних громадян, які їх підтримують.

 

Такий інструмент дає змогу активізувати й згуртувати жителів за для розвитку Слобожанської селищної об’єднаної територіальної громади.

Жителі села Степове охоче ділилися своїми ідеями щодо поліпшення життя в рідному населеному пункті: у результаті здійснено освітлення вулиць, створені ігрові зони, придбано меблі,  сучасне обладнання, туристичне спорядження…

Насправді проекти бюджету участі – це найкоротший і дієвий шлях, щоб реалізувати свою ідею й покращити життя!


Іван  Камінський особисто нагородив переможців конкурсу «Бюджет участі» та побажав нових креативних ідей і реалізації задумів жителям Степового.


Нагороди отримали:

1. Авторка проекту «Дитячий майданчик «Мрія»  Ілона Бараш;

2. Авторка проекту « Проведення наметового дитячого табору – змагань «Бла БлаБла» Єлизавета Овчинникова;

3. Авторка проекту «Створення комфортного місця для проведення дозвілля в Будинку культури с. Степового «Likezona» Мирослава Рибалко;

4. Авторка проекту «Освітлення вулиці 30 років Перемоги» Наталія Суміна;

5. Авторка проекту « Затишний куточок на вулиці Тихій» Анжела Яковенко.


Кожен автор проекту отримав цінні подарунки:

 

Про проекти, реалізовані в селі Степове можете дізнатись:


Ще раз вітаємо переможців! Мрієте, фантазуйте, пишіть проекти на бюджет участі Слобожанської  селищної об’єднаної територіальної громади, і пам’ятайте «Хочете змін - дійте сьогодні!»