Більше трьох тижнів триває етап подання проектів

Положенням про Бюджет участі Слобожанської ОТГ передбачено проведення етапу подання проектів мешканцями громади терміном 60 календарних днів, з 16 квітня по 13 червня 2019 року.

Положенням про Бюджет участі Слобожанської ОТГ передбачено проведення етапу подання проектів мешканцями громади терміном 60 календарних днів, з 16 квітня по 13 червня 2019 року.

Майже за три тижні в системі «Громадський проект» зареєстровано лише 2 проекти. При цьому, Мирослава Рибалко – мешканка села Степове, яка є депутатом селищної ради  VII скликання, подає свої проекти другий рік поспіль. Минулого року її проект став переможцем і вже цього року буде реалізований в населених пунктах селища Слобожанське та села Степове.

Ознайомитись з поданими проектами можна на сайті селищної ради в розділі «Бюджет / Бюджет участі». Але, для того, щоб отримати перемогу проект повинен бути оцінений відповідними підрозділами виконавчих органів селищної ради та членами Координаційної ради з впровадження Бюджету участі. Останні затверджують проекти, які братимуть участь в голосуванні. Для перемоги необхідно зібрати не менше 50 голосів мешканців громади.

НАГАДАЄМО. До кінця етапу подання проектів залишилося 4 тижні та 6 днів. Останній день подання проектів – 13 червня 2019 року.

Тобто, вже зараз рекомендуємо розпочинати процес підготовки проектів. Для цього необхідно заповнити відповідну форму проекту та кошторис (бюджет) проекту, обов’язково додати фото, схеми, креслення, що дозволять візуалізувати ваш проект для кращого сприйняття його іншими людьми.

Варто врахувати.

До форми проекту додається список мешканців громади, які підтримують Ваш проект (не менше 20 підписів).

Форма проекту знаходиться на сайті Слобожанської селищної ради в розділі «Бюджет / Бюджет участі / Допомога / Бланки для голосування».

Вартість проекту не може перевищувати 150 тисяч гривень.

Зареєструвати проект можна на платформі «Громадський проект», що знаходиться на сайті нашої громади в розділі «Бюджет / Бюджет участі».

Крім електронної реєстрації проект можна подати у паперовому вигляді за адресою: смт Слобожанське, вул. В. Сухомлинського, 56-б, кім. № 211. 

За консультаціями звертайтеся до відділу з питань економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету селищної ради за адресою: смт Слобожанське, вул. Сухомлинського, 56-б, каб. 211, за телефоном (056) 719-91-44, або надіславши своє запитання на електронну адресу: info@slobozhanska-gromada.gov.ua.

Особисті консультації проводяться кожної п’ятниці з 09:00 до 15:00 години (перерва з 12:00 до 12:45 год.) (приміщення Слобожанської селищної ради: вул. В. Сухомлинського, 56-б, каб. 211).

Наприкінці травня заплановано проведення тренінгу з підготовки проектів в рамках Бюджету участі Слобожанської ОТГ. Свої пропозиції та запитання надсилайте на електронну адресу: info@slobozhanska-gromada.gov.ua.

Слідкуйте за анонсами.