Відбувся вебінар на тему «Бюджет участі. Як зробити проект, що змінить громаду?»

У п’ятницю, 03 квітня відбувся вебінар на тему «Бюджет участі. Як зробити проект, що змінить громаду?».


У п’ятницю, 03 квітня відбувся вебінар на тему «Бюджет участі. Як зробити проект, що змінить громаду?».

Основною метою вебінару було ознайомлення потенційних авторів з особливостями та етапами впровадження Бюджету участі у 2020 році, вимогами та правилами підготовки подання проектів і  поділитись своїм досвідом з написання та просування проєктів.

Спікерами цього вебінару були: 

Юрій Мельник - модератор електронної системи «Громадський проект», головний спеціаліст відділу з питань економічного розвитку та інвестицій виконкому, який розповів слухачам про порядок підготовки та подання проекту, його реєстрацію на сайті https://slobozhanske.pb.org.ua та відповів на запитання. 


Дмитрій Пронін – фахівець Молодіжного центру «СМАРТ», який  розповів, що таке проект та навчав учасників, як сформувати ідею на прикладах кращих проектів.


Андрій Іваницький – фахівець Молодіжного центру «СМАРТ» поділився з учасниками вебінару основами знань з дизайну та графіки, необхідних для візуалізації проектів, створив 3D моделей об’єктів можливих проектів. 


Мирослава Рибалко – директорка Молодіжного центру «СМАРТ», яка розповіла про інформаційний супровід проєкту, хто може голосувати за проєкти та в який спосіб краще проводити агітацію авторам проєктів за свій проект. 


У розділі «Контакти» системи «Громадський проект» розміщені телефони та електронна адреса контактної особи з реалізації Бюджету участі.
Тож, якщо Ви маєте креативну та цікаву ідею, втілюємо її разом, адже, Бюджет участі – це реальний шанс для кожного реалізувати свій проект та зробити вагомий вклад у розвиток нашої громади.
Залишайтесь вдома, слідкуйте за новинами Молодіжного центру «Смарт» в соціальних мережах.
Все буде Смарт!