Відбулося чергове засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі Слобожанської селищної територіальної громади

Відбулося чергове засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі Слобожанської селищної територіальної громади

Сьогодні, 21 лютого 2019 року, відбулося чергове засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі в Слобожанській селищній територіальній громаді.

Відповідно до черги денної члени Координаційної ради обговорили зміни до Положення про Бюджет участі Слобожанської селищної територіальної громади (далі – Положення), затвердженого рішенням селищної ради від 28.09.2017 № 960-23/ VII. Запропоновані зміни до Положення та додатків до нього винесено на пленарне засідання селищної ради для затвердження.

На засіданні було також визначено етапи проведення Бюджету участі у 2019 році. Так, у цьому році інформаційно-освітню кампанію заплановано розпочати з дня оприлюднення рішення про зміни до Положення. А подання проектів авторами – членами Слобожанської селищної територіальної громади – з 15 квітня п.р.

Відповідальним виконавчим органам селищної ради було запропоновано розробити та надати на погодження Координаційної ради План-графік реалізації проектів-переможців у 2019 році (проекти затверджені рішенням селищної ради від 27.09.2018 № 1551-32/VII).