Подання проектів Бюджету участі завершується 30 квітня 2021 року

Цього року етап подання проектів Бюджету участі триває ‎30 календарних днів – з 1 по 30 квітня 2021 року. Реєстрація проектів буде закрита 30 квітня 2021 року о 24:00 годині.

За період з 01 по 23 квітня п.р. всього було подано 16 проектів на суму ‎4,0 млн. грн (довідково: середня вартість проекту – 250 тис. грн). Статистика за категоріями виглядає так: 

8 – «Культура, молодь і спорт»;

5 – «Інфраструктура»;

2 – «Освіта»;

1 – «Соціальний захист та охорона здоров’я»;

0 – «ІТ, безпека та громадський порядок».

Нагадаємо, що до завершення подання проектів залишилося 7 днів. А отже, ще є час порадитися зі своїми однодумцями та подати проект, який вирішить певну проблему населеного пункту.

Які кроки слід здійснити, щоб подати проект?

1 крок. Заповни форму проекту. Обери назву та тематику, стисло опиши ідею проекту, проблему та шляхи її вирішення.

2 крок. Розрахуй бюджет проекту.

3 крок. Збери підписи від 50 жителів громади, які підтримують проект (вартістю від 100 до 300 тис. грн), 30 підписів - для проектів до 100 тис. грн, 20 підписів – для проектів с. Василівка.

4 крок. Подай всю необхідну документацію (форму проекту, бюджет проекту та список з підписами) до відділу з питань економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету селищної ради (адреса: смт Слобожанське, ‎вул. В. Сухомлинського, 56-Б, кім. 301 (ІІІ поверх)). 

На сайті https://slobozhanske.pb.org.ua/ є безліч підказок в розділі «ДОПОМОГА», зокрема: «Інструкція користувача системи Громадський проект», «Інструкція по формуванню проекту автором». У цьому ж розділі бланки для завантаження: форма проекту, бюджет (кошторис) проекту. 

Також за консультаціями звертайтесь до модератора системи «Громадський проект» Юрія Мельника за тел. (063) 866-42-24 або на e-mail: info@slobozhanska-gromada.gov.ua.

Якщо ти любиш своє село, переймаєшся його проблемами? Маєш ідеї, але вагаєшся, де взяти кошти на їх реалізацію? У тебе є шанс покращити життя своїх односельців бюджетним коштом. Чекаємо на креативні та цікаві проекти.