Оголошення про проведення чергового засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі Слобожанської селищної територіальної громади

Виконавчий комітет Слобожанської селищної ради повідомляє, що 28.08.2019 року о 15.00 год. в залі засідань Слобожанської селищної ради на ІІ поверсі ((каб. 212) відбудеться чергове засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі в Слобожанській селищній територіальній громаді.

Виконавчий комітет Слобожанської селищної ради повідомляє, що 28.08.2019 року о 15.00 год. в залі засідань Слобожанської селищної ради на ІІ поверсі (каб. 212) відбудеться чергове засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі в Слобожанській селищній територіальній громаді.

Основні питання, які будуть розглядатися на засіданні:

1. Заслуховування керівників структурних підрозділів виконавчих органів селищної ради про хід виконання Плану заходів з реалізації проектів в рамках Бюджету участі Слобожанської селищної територіальної громади 2018 року за січень-серпень 2019 року.

2. Підведення підсумків голосування за проекти, в рамках Бюджету участі Слобожанської ОТГ у 2019 році, яке проходило з 01 по 21 серпня 2019 року.

3.Розгляд спірних питань.

4. Про затвердження переліку проектів-переможців згідно рейтингу, визначеного електронною системою «Громадський проект», та внесення пропозиції на чергове пленарне засідання селищної ради щодо затвердження даного переліку для реалізації проектів у 2020 році за кошти бюджету територіальної громади.

5. Різне.

Примітка: на засідання запрошуються члени Координаційної ради та керівники відповідальних структурних підрозділів виконавчих органів селищної ради за реалізацію проектів в рамках Бюджету участі - 2018 року.