Оголошення про проведення чергового засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі

Виконавчий комітет Слобожанської селищної ради повідомляє, що ‎11 травня о 09.00 год. в залі засідань Слобожанської селищної ради на ІІ поверсі (каб. 212) відбудеться чергове засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі Слобожанської селищної територіальної громади.

Основні питання, які будуть розглядатися на засіданні:

1. Підведення підсумків етапу подання проектів в рамках Бюджету участі-2021 року. Закріплення проектів за відповідальними підрозділами виконавчих органів селищної ради відповідно до напрямків проектів для проведення аналізу поданих проектів.

2. Ознайомлення з порядком проведення аналізу та оцінки проектів відповідальними структурними підрозділами виконавчого комітету селищної ради (розділ 8 Положення про Бюджет участі) та порядком уточнення проекту автором проекту (в разі необхідності). 

3. Ознайомлення з порядком заповнення Картки оцінки проекту (додаток 2 до Положення про Бюджету участі). Затвердження кінцевого терміну етапу оцінювання проектів. 

4. Заслуховування керівників структурних підрозділів виконавчих органів селищної ради про хід реалізації у 2021 році проектів в рамках Бюджету участі  2020 року. 

5. Підготовка плану дій щодо реалізації інформаційної кампанії «Бюджет участі: від А до Я» (етап голосування за проекти Бюджету участі, хід реалізації проектів 2020 року тощо). 

6. Різне.


До участі в засіданні запрошуються члени Координаційної ради та керівники структурних підрозділів виконавчих органів селищної ради, відповідальні за реалізацію проектів в рамках Бюджету участі 2020 року.