На реалізацію проектів жителів громади Слобожанська ОТГ готова витратити 3 млн грн

реалізацію проектів жителів громади

Y:\ЕКОНОМ РОЗВИТОК\kjuj чорнобривцеееееееееееееееі2.jpg

Проведений тренінг

у рамках Бюджету участі Слобожанської

територіальної громади

Слобожанський селищний голова Іван Камінський привітав усіх активних жителів громади та побажав їм цікавих ідей і корисних креативних проектів. Іван Миколайович зазначив, що саме небайдужість самих жителів громади, їх ініціатива в питаннях подальшого розвитку допоможе перетворити територію Слобожанської об’єднаної територіальної громади на місцевість комфортного проживання, цікавого відпочинку, всебічного розвитку.

Ознайомила учасників зустрічі з Програмою тренінгу-навчання Світлана Вусик – заступник начальника селищного голови з питань діяльності виконавчих органів селищної ради, голова Координаційної ради з впровадження Бюджету участі Слобожанської ОТГ

C:\Users\User\Desktop\ФОТОАРХЫВ 2018 фото Тамыли\ТРАВЕНь\Новая папка\DSC_0029.JPG

Презентувала Бюджет участі (громадський бюджет) Слобожанської селищної територіальної громади Людмила Микитьон – начальник відділу з питань економічного розвитку та інвестицій виконавчого комітету Слобожанської селищної ради, секретар Координаційної ради з впровадження Бюджету участі Слобожанської ОТГ

C:\Users\User\Desktop\ФОТОАРХЫВ 2018 фото Тамыли\ТРАВЕНь\Новая папка\DSC_0021.JPG

Потенційні автори проектів дізнались про мету, правила участі, етапи та основні вимоги до проектів Бюджету участі.

C:\Users\User\Desktop\ФОТОАРХЫВ 2018 фото Тамыли\ТРАВЕНь\Новая папка\DSC_0018.JPG

Участь у практичному тренінгу в рамках Бюджету участі Слобожанської селищної територіальної громади взяло біля 50 жителів громади.

C:\Users\User\Desktop\ФОТОАРХЫВ 2018 фото Тамыли\ТРАВЕНь\Новая папка\DSC_0024.JPG

Деякі учасники вже озвучили свої ідеї, які були підтримані організаторами заходу. Сподіваємось, що робота над проектами та голосування за кращі з них активізує якомога більше жителів і допоможе визначити ряд проблем, які громада вважає дуже важливими й першочерговими для вирішення.

C:\Users\User\Desktop\ФОТОАРХЫВ 2018 фото Тамыли\ТРАВЕНь\Новая папка\DSC_0023.JPG

Бюджет участі – це реальний шанс для кожного реалізувати свою ідею та зробити вагомий вклад у розквіт рідної громади.

C:\Users\User\Desktop\ФОТОАРХЫВ 2018 фото Тамыли\ТРАВЕНь\Новая папка\DSC_0016.JPG

Додаткову інформацію про Бюджет участі Слобожанської селищної територіальної громади ви можете отримати на сайті Слобожанської селищної ради, з інформаційних листівок та безпосередньо звернувшись до селищної ради.

ХОЧЕШ ЗМІН – ДІЙ СЬОГОДНІ!