13 проектів Бюджету участі отримали позитивну оцінку

Сьогодні відбулось чергове засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі Слобожанської селищної територіальної громади

Z:\Відділ ВНУТРІШНЬОЇ ПОЛІТИКИ\Засідання БЮДЖЕТУ УЧАСТІ 23.07.18\IMG_2256.JPG

У залі засідань Слобожанської селищної ради відбулося чергове засідання Координаційної ради з впровадження Бюджету участі в Слобожанській селищній територіальній громаді.

Z:\Відділ ВНУТРІШНЬОЇ ПОЛІТИКИ\Засідання БЮДЖЕТУ УЧАСТІ 23.07.18\IMG_2276.JPG

У роботі засідання взяли участь члени Координаційної ради та керівники структурних підрозділів, якими проводився аналіз проектів на предмет можливості їх реалізації.

Z:\Відділ ВНУТРІШНЬОЇ ПОЛІТИКИ\Засідання БЮДЖЕТУ УЧАСТІ 23.07.18\IMG_2265.JPG

З доповідями про результати проведеного аналізу проектних пропозицій виступили всі керівники структурних підрозділів виконавчого комітету селищної ради, відповідальних за реалізацію цих проектів.

Z:\Відділ ВНУТРІШНЬОЇ ПОЛІТИКИ\Засідання БЮДЖЕТУ УЧАСТІ 23.07.18\IMG_2263.JPG

Питання щодо оцінки кожного з 14 проектів виносилось на голосування окремо. Позитивну оцінку отримали 13 проектів, один – негативну.

Більш детальну інформацію щодо оцінки проектів, які були допущені до голосування, можна отримати на сайті Слобожанської селищної ради в розділі «Бюджет участі».

Обговорювалось також питання про забезпечення інформаційної кампанії щодо проведення голосування за проектні пропозиції та про визначення дати початку голосування, пунктів голосування.

Погоджена остаточна форма бюлетеня для голосування.